TekstschrijverBen jij een (zelfstandig) reisagent, (verhuurder van) een accommodatie of een reisorganisatie en beschik je over een onontdekte parel? Als tekstschrijver geven we samen jouw onontdekte parel het podium dat het zo verdient! Juist díe accommodaties die nog niet door het massatoerisme ontdekt zijn!

Ik creëer unieke teksten die passen bij jouw onderneming én jouw ideale klant. Je hoeft bijvoorbeeld door middel van kortingscodes of andere aanbiedingen niet meer te leuren met je aanbod, want door die sterke en passende teksten informeer je jouw ideale klant niet alleen, maar overtuig je hen ook en creëer je vertrouwen!
En zo krijgen wij dat samen voor elkaar:


Mijn klanten merken onder meer vaak op dat ze:
  • Het verlangen hebben om een duurzaam bestaan op de bouwen en nog meer mensen kennis te laten maken met bijvoorbeeld hun authentieke Spaanse Finca, maar weten op het gebied van teksten niet waar te beginnen…
  • Het hen op dit moment enorm frustreert dat ze niet meer klanten aantrekken en ze zijn heel gemotiveerd om daar iets aan te doen…
  • In het verleden zelf al (web)teksten, blogs en/of content voor social media hebben geprobeerd te creëren, maar blijven hangen in de standaard riedeltjes vol algemene taal en vaktermen… Ze weten bijvoorbeeld wel wat ze willen zeggen, maar niet hoe ze dit goed opschrijven.
  • Door deze standaard riedeltjes vol algemene taal en vaktermen creëren ze juist geen aantrekkelijke teksten, waardoor hun ideale klant helemaal niet weet dat zij over zo’n onontdekte parel beschikken…


Voor €1.500,- excl. BTW (of in 3 termijnen van €500,- per maand excl. BTW) geven we in drie maanden tijd jouw onontdekte parel het podium dat het zo verdient.
Wat je daar allemaal voor krijgt? Nou, het volgende:

Na drie maanden merken mijn klanten het volgende:
  • Zij bouwen een duurzaam bestaan met hun onderneming op. Door onder meer te beschikken over een website vol sterke teksten, waardoor hun ideale klant helemaal begrijpt waarom zij juist bij hen moeten boeken. Hierdoor kunnen ze hun (langetermijn)dromen werkelijkheid laten worden.
  • Zij onderscheiden zichzelf van de vele concurrenten in de reisbranche door hun ideale klant ook écht áán te spreken en zo meer boekingen binnen te slepen.Ben jij klaar om deze verlangens werkelijkheid te laten worden? Neem dan direct contact* met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zodra ik jouw contactgegevens ontvangen heb, plan ik samen met jou het kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Natuurlijk krijg je daarna even de tijd om alles te laten bezinken, voordat we wederom een contactmomentje hebben over een eventuele samenwerking.*Natuurlijk kun je ook contact opnemen als je interesse hebt in maatwerk en de bijbehorende prijzen. Als tekstschrijver bied ik namelijk naar wens ook losse tekstuele diensten aan om jouw onontdekte parel dat podium te geven wat het zo verdient!