Privacyverklaring



Op deze website worden persoonsgegevens verwerkt. Jouw privacy vind ik daarbij heel erg belangrijk. In deze privacyverklaring leg ik uit welke gegevens ik verwerk en hoe ik met jouw gegevens omga. Ik verstrek jouw gegevens nooit zonder toestemming aan derden, tenzij ik daar wettelijk toe verplicht ben.

Contactgegevens

Vragen over deze privacyverklaring? Of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw gegevens? Neem dan contact met mij op via info@annelieslankhuizen.nl.

Verwerking van persoonsgegevens

Ik kan niet zomaar gegevens (behalve je IP-adres) van je verzamelen wanneer je mijn website bezoekt. Dit kan pas wanneer je mij je gegevens zelf verstrekt, bijvoorbeeld door het invullen van het contactformulier of door een reactie achter te laten onder één van mijn blogartikelen. Welke gegevens dit dan zijn, lees je hieronder:

  • Naam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Informatie over de pagina’s die je bezoekt op mijn website
  • Jouw Internetbrowser en het apparaat (PC, tablet, telefoon etc.) dat je gebruikt om mijn website te bekijken
  • Eventuele inhoudelijke informatie die je bijvoorbeeld via het contactformulier aan mij verstrekt

Annelies Lankhuizen heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via info@annelieslankhuizen.nl. Dan kan ik de informatie verwijderen.

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Hieronder lees je met welke doelen ik jouw persoonsgegevens verwerk. Daarbij geef ik ook aan hoe lang ik je gegevens voor ieder doel bewaar. Uitgangspunt is dat ik je gegevens nooit langer bewaar dan strikt noodzakelijk.

Contact met jou opnemen

Als je het contactformulier op mijn website invult, dan verstrek je via die weg gegevens aan mij. Het doel? Dat ik contact met jou kan opnemen om op je bericht te reageren. Ik gebruik je gegevens enkel voor dit doel en zal je gegevens uiterlijk zes maanden bewaren, tenzij ons contact rondom jouw vraag of opdracht langer duurt dan zes maanden.

Reacties achterlaten onder een blogartikel

Onder mijn blogartikelen bestaat de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Bij het achterlaten van een reactie wordt jouw IP-adres zichtbaar voor mij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je naam en e-mailadres te tonen bij het reageren.  Deze informatie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Bij het reageren op een artikel heeft iedere lezer echter ook de mogelijkheid om anoniem een reactie te plaatsen. In dat geval worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor andere lezers.

Persoonsgegevens delen met derden

Ik verkoop of verstrek je gegevens uiteraard niet zomaar aan derden. Ik zal je gegevens alleen verstrekken als dit nodig is om aan onze gezamenlijke afspraken te kunnen voldoen en als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Bijvoorbeeld als je mij vraagt om je met een andere professional in contact te brengen. Ook zal ik je gegevens verstrekken aan derden als ik daar volgens de wet toe verplicht ben.

Wanneer ik samenwerk met andere bedrijven die jouw gegevens verwerken in het kader van deze website, dan heb ik daarvoor een verwerkersovereenkomst met die partij gesloten. Deze bedrijven garanderen met die overeenkomst dat zij jouw gegevens net zo goed beveiligen en er net zo vertrouwelijk mee omgaan als ik doe op deze website.

Bedrijven met wie een verwerksovereenkomst is gesloten zijn:

  • Google (VS): de ontwikkelaar van Google Analytics, waarmee ik mijn bezoekersstatistieken bijhoud;
  • WMedia (NL): het bedrijf dat de hosting van deze website verzorgt;
  • Akismet: de toepassing die deze website gebruikt tegen SPAM-reacties
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die bij je eerste bezoek aan deze website worden opgeslagen in de browser van je apparaat. Deze cookies verzamelen informatie over gegevens die je eerder hebt ingevuld en over je ingestelde voorkeuren.

Functionele cookies zorgen ervoor dat deze website goed werkt. Hiermee worden bijvoorbeeld je gebruikersnaam en e-mailadres of je voorkeursinstellingen op deze website onthouden. Dat is bedoeld voor jouw eigen gemak. Cookies voor inloggen zijn 2 dagen geldig; cookies voor je voorkeursinstellingen zijn 1 jaar geldig.

Bij je eerste bezoek aan deze website word je geïnformeerd over de cookies. In een cookiemelding onderaan deze site wordt om je toestemming gevraagd om deze cookies te plaatsen. Nadat je de cookies hebt geaccepteerd, slaat mijn site hiervoor een tijdelijke cookie op. Die cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Wil je jezelf helemaal afmelden voor cookies? Dan kun je je browser op zo’n manier instellen dat deze geen cookies meer opslaat of kun je alle eerder opgeslagen informatie via je browserinstellingen verwijderen.

Cookies door andere bedrijven

Naast deze functionele cookies, maakt deze website ook gebruik van cookies die door andere bedrijven en diensten worden geplaatst. Enkele bedrijven bij wie ik diensten afneem, maken gebruik van analytische cookies. Deze cookies slaan gegevens op over je surfgedrag op deze website.

  • Google Analytics (onderdeel van Google, VS): Met Google Analytics meet ik mijn bezoekersstatistieken. Ik bekijk bijvoorbeeld hoeveel mensen mijn website bezoeken en welke webpagina’s het beste worden bekeken. Daarvoor verzamelt Google Analytics (anoniem) gegevens van mijn bezoekers. Deze cookies worden 14 maanden bewaard volgens het privacybeleid van Google. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten en deel geen gegevens over het gebruik van mijn website met Google. Ook wordt je IP-adres door mijn instellingen niet in zijn geheel geregistreerd;
  • WordPress.com: Deze website verzamelt gegevens waarmee ik kan zien hoe vaak deze website bezocht wordt. De cookies voor deze dienst worden 347 dagen bewaard op de servers van WordPress. Het privacybeleid van Automattic, waarvan WordPress onderdeel is, kun je hier lezen.

Verder gebruikt deze website trackingcookies voor bijvoorbeeld het linken met social media. Het gaat daarbij om cookies van de volgende bedrijven:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • WhatsApp

Onderaan elk blogartikel op deze website vind je knoppen waarmee je een artikel kunt delen op Facebook, Twitter, Pinterest en via WhatsApp. Dit is mogelijk doordat de bedrijven achter deze sociale media gegevens van jou opslaan zodra je een bericht deelt. Hierbij geldt het privacybeleid van Facebook, Twitter, Pinterest en WhatsApp. Je cookies worden opgeslagen zolang Facebook, Twitter, Pinterest en WhatsApp je gegevens gebruiken of totdat jij zelf de cookies verwijdert.

Je kunt de cookies die deze bedrijven gebruiken altijd verwijderen in je browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je deze website bezoekt, geef je daarmee toestemming jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Annelies Lankhuizen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@annelieslankhuizen.nl. Vergeet geen kopie van je legitimatiebewijs mee te sturen, waarbij je de pasfoto, de strook met nummers onderaan, je documentnummer en je BSN onzichtbaar maakt.

Als je van mening bent dat jouw privacyrechten geschonden zijn, dan kun je hiervoor een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik van links naar andere websites

Op deze website staan enkele links naar websites van derden of naar diensten die ik niet zelf beheer. Als je op zo’n link klikt, dan geldt op die website de privacyverklaring van de website zelf. Ik ben dus niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of diensten van derden.

Ik ben er niet voor aansprakelijk of verantwoordelijk als er eventueel sprake is van schade of verlies doordat je de inhoud, goederen of diensten op deze andere websites gebruikt of vertrouwt.

Beveiliging van je persoonsgegevens

Uiteraard doe ik er alles aan om jouw gegevens te beschermen. Niet alleen ga ik zorgvuldig met je gegevens om, maar ook gebruik ik een beveiligde internetverbinding (te herkennen aan https:// of het slotje in de browser van deze website) voor annelieslankhuizen.nl.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de privacywet? Op de website Autoriteitpersoonsgegevens kun je hier meer informatie over verkrijgen.

Deze privacyverklaring is zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Mocht je toch nog iets missen, dan kun je dat mailen naar info@annelieslankhuizen.nl.



Deze privacyverklaring is voor het laatst geüpdatet op 1 december 2023. Ik kan de privacyverklaring op ieder moment wijzigen. Daarom raad ik je aan om deze privacyverklaring regelmatig te checken.