Over Mij

Wie ik ben? Mijn naam is Annelies Lankhuizen, een enthousiaste reisfanaat en een enorme sushiliefhebber!
Als ik niet reis eet ik sushi en andersom… Soort van ideaalplaatje…

Als kind was ik net een kleine ontdekkingsreiziger: “Hoe, waar, waarom en hoezo” maakten vooral onderdeel uit van mijn vocabulaire. Altijd wilde ik het naadje van de kous weten en dat is nu nog steeds zo.
Het onderwerp ‘Reizen’ wekte al vroeg mijn interesse. Zoveel mogelijk bestemmingen en andere culturen leren kennen leek mij fantastisch. Ik las (lees!) dus alles wat los en vast zit op dat gebied.
Een opleiding in de toerismebranche was de logische vervolgstap en ik heb met veel plezier stagegelopen en gewerkt op verschillende reisbureaus en bij diverse reisorganisaties.
Mijn (reis)ervaringen schreef ik op als herinneringen voor later en daarmee ontdekte ik dat ik (tekst)schrijven ook ontzettend tof vind!

Nu, jaren later vind ik eindelijk het goede moment om te starten met iets wat ik eigenlijk veel eerder had moeten doen. Een online reismagazine waar iedereen terecht kan voor (reis)inspiratie. Aangevuld met algemene reis- en landeninformatie en handige praktische tips.


Dus… als jij inspiratie of praktische tips zoekt voor jouw volgende reis (buiten de gebaande paden) ben je hier aan het goede (reis)adres!

Zoek jij een enthousiaste tekstschrijver voor jouw nieuwe opdracht? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie.