Over AnneliesWie is Annelies eigenlijk? Wat voor persoon gaat er schuil achter deze enorme reisfanaat en tekstschrijver in de reisbranche? Waarom doet ze wat ze doet? Maak hieronder snel kennis!

Mijn grote voorbeeld? Dat is Floortje Dessing.
Deze reisfanaat gaat op zoek naar onontdekte pareltjes, van prachtige bestemmingen tot unieke accommodaties. Juist díe bestemmingen en accommodaties die nog niet of nauwelijks door het massatoerisme ontdekt zijn! Zij vindt in de mooiste uithoeken van onze aardbol inspirerende mensen vol geweldige (reis)verhalen. Vol passie vertelt ze hierover in haar fijne boeken en toffe programma’s om deze mensen en hun verhalen een podium te geven dat ze verdienen!

Zo ontstond mijn missie! Tijdens het reizen ontdek ik het liefst accommodaties die nog niet of nauwelijks door het massatoerisme gevonden zijn, de zogenoemde onontdekte parels. Door middel van unieke tekstuele content geef ik jouw onontdekte parel het podium dat het zo verdient! Hierdoor help ik jou aan een duurzaam bestaan voor je (reis)bedrijf zodat je jouw passie kunt blijven uitvoeren en je langetermijndromen kunt waarmaken!


Mijn naam is Annelies en ik ben tekstschrijver voor ondernemers in de reisbranche die beschikken over zo’n onontdekte parel. Juist die accommodaties die nog niet of nauwelijks ontdekt zijn door het massatoerisme. Het is een kunst om telkens weer passende teksten te creëren, maar ook zo belangrijk, want iedere accommodatie is namelijk uniek! Daarom help ik onder meer (zelfstandig) reisagenten, (verhuurders van) accommodaties en reisorganisaties aan die unieke en sterke teksten die niet alleen informeren, maar ook overtuigen, én vertrouwen creëren bij hun ideale klant.

Woonachtig in het mooie Brabantse land, maar met Rotterdamse roots (niet lullen, maar poetsen) en een vader die door zijn werk de hele wereld mocht zien, is het reizen mij met de paplepel ingegoten. Het was dan ook voor niemand vreemd dat ik een studie in de richting van toerisme koos en deze succesvol afrondde. Tijdens deze studie kwam ik erachter dat mijn interesse echt lag op het gebied van de accommodaties in de reisbranche. Ondertussen heb ik al heel wat mooie (en onontdekte) pareltjes mogen bewonderen. Tegenwoordig combineer ik het reizen met het schrijven. Voor jou, als ondernemer in de reisbranche, maar ook ter inspiratie op deze website. Hier vind je namelijk een scala aan artikelen over accommodaties die nog niet of nauwelijks ontdekt zijn door het massatoerisme.

Denk je na het lezen van deze tekst: ‘Met deze enthousiaste meid wil ik wel kennismaken!’ Neem dan vooral contact met mij op, want dat vind ik superleuk!